30
jan

2 dager på Askøy unnagjort, våre 25 svømmerne oppnåde mange gode prestasjoner.Bestemannspremie til Sivert  med knallgode 2.33.67 på 200m fri,kun ett fattig sekund fra ein 16 år gammel klubbrekord.Bestemannspremie også til Stine på 100m medley lørdag, med tiden 1.31.66.  Vi reste fra Askøy denne helga med 46 medaljer( og denne gang var det kun 1/3 premiering ) og 2 bestemannpriser. Dette var første stevne som 2002 svømmere blir rangert, våre klarte seg kjempebra, flere svømmere som fekk premie i en klasse med over 20 deltakere. Må nevnes at Vilde Tennfjord fekk 4 sølvmedaljer i denne klassen. Godt gjorde også Lars G Fonnes det,med 4 gull og 2 sølv i klassen for de som er fødd i 2000.

Følgende tok individuelle premier denne helga 2002-1997: Siver Leikvoll, Stine Jektvik, Maria Sognnes, Kjersti Myklebusthaug, Sofie Lerøy, Ingvild Nesbø,Vilde Tennfjord, Tone Sleire, Julie Arntsen, Lars G Fonnes, Håvard Leknes, Brede Sognnes, Synne Nesbø, Nikolai Langøy,

Stafetter: 4X50m fri, Gull til vårt eldste jentelag og sølv til yngste guttelag.

Allerede nytt stevne i Åstveithallen  til helga, håper vi fortsetter denne gode fremgangen.

Resultater_Nyttaarsstevne2013

 


Legg igjen en kommentar