12
apr

Hei

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Vi tar inn ny gruppe til høsten, dette er for de som er fødd i 2005.Påmeldingsfrist er 1.mai. 15 nye som får plass, loddtrekkning hvis det er flere som melder seg på.Det er levert ut lapper til 1.klassingen ved Lindås,Kaland og Årås skule.

Påmeldinger og regler iht våre rettningslinjer.Ligger under fanen, treningspartier og regler for nybegynnere.

Påmelding til geir.knarvik@online.no

Send navn,føddselsdato til svømmer. Navn,adresse og mobilnr til foresatte.

 

 


Legg igjen en kommentar