14
nov

Da har vi unnagjort Høstskvetten og Åpent stevne i Sentralbadet, gode resultater begge plasser.

Mest spenning for svømmerne er det på dommerstevne i Sentralbadet, der får vi en del unødvendige «disker», men til tross for det så tar vi med oss mange gode plasseringer.

Henrik Sundsbø, Sivert , Kristian, Kjetil, Nikolas, Ida, Eva og Stine fekk alle med seg en eller flere premier fra stevnet

Høstskvetten helga etterpå stilte vi med en større tropp, da var «stevnenervene» borte og resultatene vart og bedre.Nye personlige rekorder nesten på alle mann, vår beste svømmer Henrik Sundsbø sette like godt 4 nye rekorder i klubben..Søndag fekk Henrik også bestemannsprisen for sin 100m fri.

20 gull, 7 sølv, 4 bronse og 4 plasseringspremier. Seier på stafettene både lørdag og søndag for de eldste guttene og jentene

bs-lk åpent stevne res

Høstskvetten 2011 resultat lørdag

Høstskvetten 2011 resultat søndag

Nå ser vi frem til sesongens siste stevne, det er på Radøy søndag 20. november. Innsvømming fra kl 1530. Her har vi passert 110 påmeldte svømmere fra Radøy og Austrheim, fortsatt plass til flere.


Én kommentar til “Stevner høsten 2011”

  1. Henrik Says:

    Vil bare nevne at grunn til disk var et tau som var i midten av bassenget som flesteparten av oss trudde var vende tauet, så vi tok være 6-8 tak og snudde oss. deretter snudde vi tilbake fordi det var langt igjen. Så egentlig en ren missforståelse og ikke noe teknisk feil.

Legg igjen en kommentar