22
sep

Da er årets Rekruttsvøm på Askøy over for denne gang, dette er ett stevne som svømmerne ser frem til hvert år.Like populert i år som tidligere, 39 svømmere med fra klubben, kun Vestkantsvømmerne med flere i bassenget.Med foreldre,trenere og søsken så var vi over 50 personer som tilbrakte helga på Kleppestø.Med svømming som høydepunkt,men også tid til sosialt samvær. Pizza,snopetur og koz utover lørdagskvelden, felles frokost søndag morgen frisk og opplagt.

Klar til start

 

Med utrulige  137 medaljer. 65 gull 30 sølv 42 bronse vart vi klart beste klubb.Det skal sies at motstanden i de eldste klassene ikke var like stor som i aproberte stevner. Men med 165 nye personlige rekorder, så er dette noe vi kan være stolt av. For å trekke frem noen, så hadde etablerte svømmere som Eva B Hjellvik, Andreas Sundsbø og Nikolai Langøy pers. på alle sine øvelser.

Stafettene gikk bra begge dager.Lørdag var det mix stafett med 8x50m fri, der ble det seier til våre eldste svømmere ( 96-99 ).Søndag tok guttene seieren på 4x50m medley, mens jentene tok 1. og 3. plass. Vårt yngste guttelag ( 00-02) fekk med seg en bronse på 4x50m medley på søndag.

Flott driv på butterfly

 

Resultater Rekruttsvøm 2011


Legg igjen en kommentar