Da er treningsleiren 2011 historie, vi hadde ei flott veke på Gjøvik denne gangen også.Med 2 treningsøkter for dagen var det stor framgang både på fart og teknikk.Dette vil vil være ett godt grunnlag å ta med seg inn i høstsesongen.

Hovdetun Vandrehjem stillte som vanlig opp med flotte fasiliteter, det er fint å kunne gå til duk og dekket bord hver dag.

I god tradisjon ble det denne gangen også tur til Hunderfossen, kinokveld og en flott familiekveld med spennende konkurranser.

Klubben vil takke alle foreldre og trenere som stiller opp. Disse leirene er noe  utøverne husker i lang tid fremover. Uten hjelpen dere frivillige kommer med ville slike leirer vært umulige å gjennomføre. Slik det er i dag, så går slike leirer som en lek. Sammen med trenere som kutter ned sin egen ferie slik at de skal ha muligheten til å være med på denne leiren og hjelpe utøverne våre til å utvikle seg. Dette er trenere som brenner for idretten vår. Tusen takk til dere alle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Legg igjen en kommentar